Кутовий

1453 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

На стадії чвертьфіналу припинила боротьбу на турнірі в італійському місті Санта-Маргаріта-ді-Пула рівнянка Софія Ковалець... Двоє представників Рівненщини брали участь у чемпіонаті світу з напівмарафону, що пройшов у Данії... П'яте та тринадцяте місця посіли на Варшавському напівмарафоні рівняни Світлана Станко та Сергій Українець... Футбольний клуб "Городок" після шести турів лідирує у Меморіалі Леоніда Молчановського з футболу, в нього 14 очок... Рівнянин Олександр Матвійчук став чемпіоном області з шахів...

На стадії чвертьфіналу припинила боротьбу на турнірі в італійському місті Санта-Маргаріта-ді-Пула рівнянка Софія Ковалець, поступившись француженці Естель Кашино — 6:1, 3:6, 5:7. За тиждень до цього рівненська тенісистка вже брала участь у турнірі в цьому місті, тоді їй вдалося дійти до фіналу.

Двоє представників Рівненщини брали участь у чемпіонаті світу з напівмарафону, що пройшов у Данії. Катерина Карманенко стала 78-ю, а Дмитро Сірук — 82-м.

П'яте та тринадцяте місця посіли на Варшавському напівмарафоні рівняни Світлана Станко та Сергій Українець. При цьому обоє атлетів встановили особисті рекорди, показавши час, відповідно, 1.12.09 та 1.07.05.

Футбольний клуб "Городок" після шести турів лідирує у Меморіалі Леоніда Молчановського з футболу, в нього 14 очок. На очко менше мають "Амако" (Симонів) та "Продторгобладнання". Загалом участь в турнірі беруть 12 колективів.

Рівнянин Олександр Матвійчук став чемпіоном області з шахів. Під час фінального етапу, що тривав з 22 по 30 березня, він набрав 10 очок з 13 можливих. Перемога у чемпіонаті області дає право Олександру Матвійчуку взяти участь у чемпіонаті України і поборотися з найсильнішими гросмейстерами держави.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також