Кутовий

870 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Бейсболіст "Західного вогню" Артур Бовтач став бронзовим призером чемпіонату Європи серед кадетів (до 15 років). На змаганнях у Чехії у грі за "бронзу", в якій українці перемогли австрійців, рівнянин був найкращим в українській збірній. ... Рівненський баскетболіст Сергій Ліщук знайшов собі нову команду. З цього сезону екс-"пульсарівець" виступатиме за іспанську "Мурсію"... Незмінний з 1992 року керманич обласної федерації легкої атлетики Борис Чулаєвський перебуває у комі. У нього — ішемічний інсульт. Лікарі оцінюють стан як стабільно тяжкий...

Бейсболіст "Західного вогню" Артур Бовтач став бронзовим призером чемпіонату Європи серед кадетів (до 15 років). На змаганнях у Чехії у грі за "бронзу", в якій українці перемогли австрійців, рівнянин був найкращим в українській збірній. За підсумками чемпіонату саме учня рівненської ЗОШ №23 визнали найкращим пітчером, тобто гравцем, який робить подачі.

Рівненський баскетболіст Сергій Ліщук знайшов собі нову команду. З цього сезону екс-"пульсарівець" виступатиме за іспанську "Мурсію". Контракт з 33-річним важким фарвардом укладено на рік. Нагадаємо, що до цього упродовж шести років Ліщук виступав за інший іспанський клуб — "Валенсію", з якою двічі ставав володарем Єврокубка.

Незмінний з 1992 року керманич обласної федерації легкої атлетики Борис Чулаєвський перебуває у комі. У нього — ішемічний інсульт. Лікарі оцінюють стан як стабільно тяжкий. Лікування потребує значних коштів. Допомогти Борису Чулаєвському можна, переказавши гроші на картковий рахунок його дружини у "Приватбанку": 5168-7572-3930-5560. Отримувач платежу: Чулаєвська Наталія Юріївна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також