Кутовий

1511 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Рівнянки Світлана Станко та Віта Потерюк посіли, відповідно, перше та друге місця у двох забігах у Франції. 29 травня вони найшвидше подолали дистанцію 14 км, а 31 травня — 10 км...

Рівнянки Світлана Станко та Віта Потерюк посіли, відповідно, перше та друге місця у двох забігах у Франції. 29 травня вони найшвидше подолали дистанцію 14 км, а 31 травня — 10 км.

Збірна Рівненщини посіла друге командне місце на чемпіонаті України з гірського бігу, що пройшов біля міста Сколе на Львівщині. Серед дорослих в особистому заліку перемогли рівняни Катерина Карманенко та Петро Михальчук, серед юніорів — Павло Новіков.

Лідер чемпіонату області з футболу ФК "Малинськ" зазнав першої поразки. У 5-му турі малинці програли у Гощі "Амако" — 2:4. Ще у двох матчах було зафіксовано такі результати: "Сокіл" (Радивилів) — ФК "Садове" — 2:1, "Маяк" (Сарни) — "Волинь-Цемент" (Здолбунів) — 6:0. Поєдинок "Случ" (Березне) — "ОДЕК" (Оржів) відбувся учора.

Оржівський "ОДЕК" став останнім півфіналістом Кубка Рівненщини з футболу. Після домашньої перемоги 3:0 над "Ізотопом" оржівці виграли і в Кузнецовську — 1:0. Тепер на них очікує двоматчеве протистояння з "Садовим". В іншій парі зійдуться "Малинськ" та "Маяк".

Харківський "Локомотив" вдруге поспіль став чемпіоном України з футзалу. У "золотому" матчі залізничники двічі обіграли львівську "Енергію" — 5:4, 8:3. "Бронза" дісталася івано-франківському "Урагану", який був сильнішим за "Єнакієвець" — 7:1, 3:2. Варто зазначити, що перед поєдинками за третє місце президент "Єнакієвця" заявив про те, що в наступному році його клуб не братиме участі у змаганнях. Нагадаємо, рівненський "Кардинал" регулярний чемпіонат Екстраліги завершив на п'ятому місці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також