Кутовий

1337 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Чемпіонат області з футболу стартував на Рівненщині... Оржівський "ОДЕК" з перемоги розпочав новий чемпіонат України з футболу серед аматорів... Майже 80 учасників зібрав у Рівному чемпіонат області з тхеквондо серед молоді та кадетів...

Чемпіонат області з футболу стартував на Рівненщині. У першому турі було зафіксовано такі результати: "ОДЕК" (Оржів) — ФК "Малинськ" — 1:3, ФК "Садове" — "Волинь-Цемент" (Здолбунів) — 4:0, "Сокіл" (Радивилів) — "Ізотоп" (Кузнецовськ) — 2:2, "Случ" (Березне) — "Маяк" (Сарни) — 0:2. Гощанське "Амако" цей тур, згідно з календарем, пропускало.

Оржівський "ОДЕК" з перемоги розпочав новий чемпіонат України з футболу серед аматорів. У стартовій грі оржівці перемогли футбольний клуб "Вінниця" — 2:1. Крім згаданих двох колективів, у групі 1 також змагаються "Маяк" (Сарни), "Збруч" (Волочиськ), "Поділля" (Хмельницький) та "Рух" (Винники).

Майже 80 учасників зібрав у Рівному чемпіонат області з тхеквондо серед молоді та кадетів. Під час змагань було сформовано збірну Рівненщини, яка через два тижні, як очікується, поїде на чемпіонат України до Одеси.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також