Кутовий

1572 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Збірна Рівненської області з регбі з перемоги розпочала новий сезон у вищій лізі з регбі-15. В Ужгороді рівняни переграли команду тамтешнього університету — 40:12... "Рівненські монархи" зазнали чергової поразки у чемпіонаті України з американського футболу у першій лізі. У себе на полі рівняни поступилися львівським "Левам" — 12:46... У чемпіонаті області з футболу відбулися матчі 11-го туру: ФК "Садове" — ФК "Малинськ" — 1:2... Понад дві сотні учасників зібрав у Здолбунові 8-й турнір з вільної боротьби пам'яті Володимира Кайди...

Збірна Рівненської області з регбі з перемоги розпочала новий сезон у вищій лізі з регбі-15. В Ужгороді рівняни переграли команду тамтешнього університету — 40:12. Наступну гру наші регбісти, згідно з календарем, мають провести 14 вересня у Рівному проти львівських "Батярів". Крім згаданих трьох клубів, у західній підгрупі вищої ліги грає івано-франківський "Роланд". Ще чотири колективи виступають у східній підгрупі — "Академія" (Одеса), "Політехнік" (Одеса), "Авіатор" (Київ) та "Тех-А-С" (Харків). Після групового етапу перші команди розіграють "золото", а другі — "бронзу".

"Рівненські монархи" зазнали чергової поразки у чемпіонаті України з американського футболу у першій лізі. У себе на полі рівняни поступилися львівським "Левам" — 12:46. Ця поразка для "Монархів" стала третьою у трьох матчах. Заключну четверту гру чемпіонату наша команда має провести в Ужгороді.

У чемпіонаті області з футболу відбулися матчі 11-го туру: ФК "Садове" — ФК "Малинськ" — 1:2, "Сокіл" (Радивилів) — "Волинь-Цемент" (Здолбунів) — 3:1, "Случ" (Березне) — "Ізотоп" (Кузнецовськ) — 0:3, "Гоща-Амако" — "Маяк" (Сарни) — 1:1. Оржівський "ОДЕК" згідно з календарем цей тур пропускав, втім, це не завадило йому залишитися на чолі турнірної таблиці.

Понад дві сотні учасників зібрав у Здолбунові 8-й турнір з вільної боротьби пам'яті Володимира Кайди. Змагалися юнаки 1999-2001 р.н. з різних куточків України. А от борці зі Словаччини та Білорусі, попри попередню обіцянку, не приїхали.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також