Кутовий

1091 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Турніром пам'яті та меморіальною дошкою вшанували рівненські боксери пам'ять відомого місцевого тренера Павла Дмитрієва ::: Студентка НУВГП Катерина Климюк стала чемпіонкою України з легкої атлетики серед юніорів ::: Баскетболістки "Сузір'я" достроково вийшли до фінальної частини чемпіонату України у першій лізі ::: Міні-футбольний клуб "Кардинал-Рівне" після кількатижневої перерви, пов'язаної з участю збірної України у фінальній частині чемпіонату Європи, проведе черговий календарний матч ::: Костопільський "Горизонт" виграв турнір з футзалу, що проходив у білоруському місті Столін...

Турніром пам’яті та меморіальною дошкою вшанували рівненські боксери пам’ять відомого місцевого тренера Павла Дмитрієва. У ці дні минає рік, як він пішов з життя. Увесь свій трудовий шлях, а це сорок років, Павло Дмитрієв провів в одній спортивній школі, яка нині називається ДЮСШ №5. Саме на її стіні і повісили пам’ятну дошку. Перший турнір Дмитрієва зібрав юних боксерів з Рівненщини, втім, за словами директора ДЮСШ №5 Юрія Марчишина, вже наступного року ці змагання вийдуть на всеукраїнський рівень.

Студентка НУВГП Катерина Климюк стала чемпіонкою України з легкої атлетики серед юніорів. Цього результату вона досягла на Зимовому чемпіонаті у Сумах на дистанції 400 м. Готував спортсменку до змагань тренер ОСДЮШОР Валерій Дубич.

Баскетболістки "Сузір’я" достроково вийшли до фінальної частини чемпіонату України у першій лізі. Це стало можливим завдяки двом перемогам над тернопільським "Універом” — 76:39 та 84:43. Завершуватиме груповий етап "Сузір’я" 22-23 лютого виїзними іграми проти БК "Франківськ". Втім, від їхнього результату особливо нічого не залежатиме, адже вже відомо, що саме ці команди представлятимуть групу А у шістці фіналістів.

Міні-футбольний клуб "Кардинал-Рівне” після кількатижневої перерви, пов’язаної з участю збірної України у фінальній частині чемпіонату Європи, проведе черговий календарний матч. У суботу у гості до рівнян завітає лідер Екстраліги "Єнакієвець". Варто зазначити, що під час паузи в чемпіонаті команда з Донбасу посилилася лідером луганського "ЛТК" Володимиром Разувановим, львівським "енергетиком” Денисом Овсянніковим, а також хорватським воротарем. Початок зустрічі о 13.00.

Костопільський "Горизонт” виграв турнір з футзалу, що проходив у білоруському місті Столін. Крім костопільчан, участь у змаганнях брало шість колективів з Білорусі, а також володимирецька "Енергія".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також