Кутовий

1179 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Чемпіонат української футзальної Екстраліги поновиться 15 березня... Турнір з футболу пам'яті Леоніда Молчановського у суботу стартує у Рівному... "Do like olympians", або якщо українською — "Роби як олімпійці"... Баскетболісти "Пульсара" прогнозовано двічі у себе на майданчику поступилися. Спочатку молоді рівняни зазнали поразки від лідера вищої ліги БК "Кіровоград" — 76:94...

Чемпіонат української футзальної Екстраліги поновиться 15 березня. Щоправда, рівненський "Кардинал", згідно з календарем, цей тур пропустить. Рівняни найближчу гру проведуть 20 березня у Харкові проти "Локомотива". У Рівному вболівальники побачать команду 25 березня у протистоянні з івано-франківським "Ураганом".

Турнір з футболу пам'яті Леоніда Молчановського у суботу стартує у Рівному. За перемогу змагатимуться 10 колективів. Відкриття турніру о 10.00.

"Do like olympians", або якщо українською — "Роби як олімпійці". Спортивний урок під такою назвою пройшов у рівненському НВК "Колегіум". Провели його учасниці Олімпійських ігор у Пекіні та Сочі плавчиня Катерина Дікіджі та фристайлістка Анастасія Новосад. Під час уроку діти взяли участь у різноманітних естафетах. Проведенням таких уроків Національний олімпійський комітет хоче популяризувати здоровий спосіб життя серед школярів.

Баскетболісти "Пульсара" прогнозовано двічі у себе на майданчику поступилися. Спочатку молоді рівняни зазнали поразки від лідера вищої ліги БК "Кіровоград" — 76:94, а потім програли столичному "Авангарду" — 49:100. Варто сказати, що в обох згаданих колективах грають екс-"пульсарівці": у "Кіровограді" — Ілля Шемосюк, в "Авангарді" — Віктор Герасимчук та Анатолій Дубнюк. Наступний матч рівняни мали проводити 15 березня у Севастополі, втім, цей поєдинок поки що перенесено.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також