Кутовий

1010 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Рівняни Віталій Засморжук, Юрій Баховський та Володимир Новак стали чемпіонами України з футболу серед ветеранів старших 50 років... Команда "Гоща-Амако" виграла Кубок області з футболу серед юнаків... Футзалу у суботу не буде. Календарну гру рівненського "Кардинала" проти харківського "Локомотива" перенесли на невизначений термін... Волейболістки "Регіни-МЕГУ" знову програли. Чергові невдачі спіткали нашу команду у Тернополі...

Рівняни Віталій Засморжук, Юрій Баховський та Володимир Новак стали чемпіонами України з футболу серед ветеранів старших 50 років. Цього успіху наші земляки досягли у складі луцької команди "Абориген". Фінальна частина чемпіонату проходила саме у Луцьку, там господарі випередили чернівецьку "Буковину", мукачевські "Карпати" та "Аміко" з Андрушівки.

Команда "Гоща-Амако" виграла Кубок області з футболу серед юнаків. У фінальному матчі гощанці перемогли сарненський "Маяк" — 2:0.

Футзалу у суботу не буде. Календарну гру рівненського "Кардинала" проти харківського "Локомотива" перенесли на невизначений термін. Екстраліга дослухалася до прохання харків'ян, які попросили перенести гру у зв'язку з участю в Кубку УЄФА. "Кардинал" був проти, але прохання чинного чемпіона виявилося вагомішим. Таким чином, наступний матч чемпіонату рівняни проведуть 23 листопада у Рівному проти івано-франківського "Урагану".

Волейболістки "Регіни-МЕГУ" знову програли. Чергові невдачі спіткали нашу команду у Тернополі. Місцевій "Галичанці" рівнянки поступилися — 0:3 (21:25, 15:25, 12:25) та 0:3 (20:25, 19:25, 23:25). Як і раніше, "Регіна" залишається єдиною командою Суперліги, що у поточному чемпіонаті ще не перемагала. Надпринципові матчі очікують на підопічних Валерія Пархоменка 29-30 листопада у Вінниці, де "Регіна" зустрінеться зі своїм найближчим турнірним сусідом "Медуніверситетом".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також