Кутовий

1065 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Гонщик клубу "Олімп-Рівне" Роман Луцишин на Кубку світу з велотреку, що проходив у Манчестері, посів п'яте місце... Без золотих медалей повернулися з чемпіонату України зі стрільби... Рівненська "Славія" до звання віце-чемпіона України додала ще й титул чемпіона області з футболу серед ветеранів... Баскетболістки рівненського "Сузір'я" з перемог розпочали новий чемпіонат України у першій лізі... Четверте місце з п'яти команд посіла рівненська ДЮСШ №4... Турнір з воркауту зібрав у Рівному представників... 106 боксерів з 14 областей України, а також Литви, Білорусі та Молдови взяли участь у 14-му турнірі пам'яті тренера Анатолія Яндали...

Гонщик клубу "Олімп-Рівне" Роман Луцишин на Кубку світу з велотреку, що проходив у Манчестері, посів п'яте місце. Нагадаємо, також протягом цього сезону Роман був п'ятим на чемпіонаті світу.

Без золотих медалей повернулися з чемпіонату України зі стрільби з пневматичної зброї, що завершився у Львові, рівненські пістолетники. Оксана Камінська стала другою, а Олег Омельчук — третім.

Рівненська "Славія" до звання віце-чемпіона України додала ще й титул чемпіона області з футболу серед ветеранів. У фіналі, що відбувся на нейтральному полі у Млинові, рівняни переграли радивилівців — 3:0.

Баскетболістки рівненського "Сузір'я" з перемог розпочали новий чемпіонат України у першій лізі. У Львові підопічні Валерія Жартуна двічі розгромили "Політехніку" — 78:46 та 86:42. Наступні ігри рівнянки проведуть 23-24 листопада у Тернополі проти "Універа". Загалом у групі А змагається 5 команд. Загалом у першій лізі колективи грають у трьох групах.

Четверте місце з п'яти команд посіла рівненська ДЮСШ №4 у фіналі юніорського чемпіонату України з регбі-7, що завершився в Одесі. Рівняни програли харків'янам — 0:10, львів'янам — 7:22 та одеситам — 0:42, а також перемогли криворіжців — 7:0.

Турнір з воркауту зібрав у Рівному представників Рівненської, Волинської, Хмельницької областей та Києва. Турнікмени змагалися у трьох дисциплінах. У підсумку у силовому фрістайлі виграв рівнянин Олег Томчук, в інших двох вправах — виході на дві руки та "друкарській машинці" не було рівних представникам столиці.

106 боксерів з 14 областей України, а також Литви, Білорусі та Молдови взяли участь у 14-му турнірі пам'яті тренера Анатолія Яндали. Змагалися спортсмени у трьох вікових категоріях — від дорослих до юнаків. У підсумку рівнянам вдалося вибороти шість золотих медалей і здобути перше командне місце. Наші земляки Юрій Шепелюк та Володимир Царук визнані найкращими спортсменами турніру, а Назар Наумчук отримав приз "За волю до перемоги".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також