Кутовий

1378 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Рівненська "Славія" поступилася у матчі за Суперкубок України серед ветеранів. У поєдинку, що проходив на полі столичного спорткомплексу імені Баннікова... У чемпіонаті області з футболу відбулися матчі 2-го туру... Михайло Іверук виграв "Ковельський напівмарафон"... Софія Ковалець на стадії півфіналу припинила боротьбу на тенісному турнірі з призовим фондом... Жіноча збірна України з футболу у відбірковому матчі чемпіонату світу програла на виїзді англійкам — 0:4... Олексій Купець, студент технічного коледжу НУВГП, посів друге місце серед юнаків на весняному чемпіонаті України з велоспорту, що пройшов у Білій Церкві...

Рівненська "Славія" поступилася у матчі за Суперкубок України серед ветеранів. У поєдинку, що проходив на полі столичного спорткомплексу імені Баннікова, рівненські ветерани програли чинному володарю Кубка України криворізькому "Ветерану" з рахунком 0:3. Усі три м'ячі наші земляки пропустили після перерви. Нагадаємо, в минулому сезоні у ветеранському чемпіонаті України рівняни стали другими. Але оскільки переможець чемпіонату команда Сімферополя від цієї гри відмовилась, то саме "Славія", як віце-чемпіон, замінила її.

У чемпіонаті області з футболу відбулися матчі 2-го туру: ФК "Малинськ" — ФК "Садове" — 2:0, "Волинь-Цемент" (Здолбунів) — "Сокіл" (Радивилів) — 1:0, "Ізотоп" (Кузнецовськ) — "Случ" (Березне) — 1:1, "Маяк" (Сарни) — "Гоща-Амако" — 1:0. Оржівський "ОДЕК" згідно з календарем цей тур пропускав.

Михайло Іверук виграв "Ковельський напівмарафон". Дистанцію у 21 км наш земляк подолав за 1 год. 8 хв. 27 с. Софія Ковалець на стадії півфіналу припинила боротьбу на тенісному турнірі з призовим фондом у 25 тис. доларів, що проходив в американському місті Рейлі. Поступилася 19-річна рівнянка Марії Санчес зі США — 3:6, 6:4, 5:7. Причому був момент, коли Софії для перемоги в поєдинку достатньо було виграти одну подачу.

Жіноча збірна України з футболу у відбірковому матчі чемпіонату світу програла на виїзді англійкам — 0:4. У складі жовто-синіх на 65-й хвилині вийшла на заміну костопільчанка Ольга Овдійчук. Після чотирьох матчів в українок дві перемоги, одна нічия та поразка, а відтак третє місце у турнірній таблиці групи 6 після Англії та Уельсу.

Олексій Купець, студент технічного коледжу НУВГП, посів друге місце серед юнаків на весняному чемпіонаті України з велоспорту, що пройшов у Білій Церкві. Змагання складалися з п'яти етапів — чотирьох групових та одного індивідуального. Інший рівнянин Сергій Степанюк у загальному заліку став восьмим, при цьому він виграв два етапи. У командному заліку збірна Рівненщини посіла четверте місце.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також