Кутовий

3335 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Представники Рівненщини у першій лізі чемпіонату України з баскетболу сарненський «Маяк» та рівненський «БК-93» здобули чергові перемоги... Баскетболістки «Сузір'я-ОСДЮШОР-НУВГП» провели дві домашні гри у чемпіонаті України. ... «Рівненський клуб бігу», створений нещодавно, найближчої суботи...

Представники Рівненщини у першій лізі чемпіонату України з баскетболу сарненський «Маяк» та рівненський «БК-93» здобули чергові перемоги. Сарненці у Червонограді двічі обіграли місцевий «Шахтар» — 104:65 та 107:63. Ще більш переконливими були перемоги рівнян над БК «Коростень» — 98:54 та 90:20. Наступні ігри наші клуби, які продовжують очолювати підгрупу «Північ-Полісся», проведуть 26-27 березня. «Маяк» поїде до Житомира, а «БК-93» прийматиме «Шахтар».

Баскетболістки «Сузір'я-ОСДЮШОР-НУВГП» провели дві домашні гри у чемпіонаті України. Спочатку рівнянки перемогли «Таврійську зірку» з Херсона — 71:62, а потім поступилися дівчатам з Бердянська — 68:86. Нині у турнірній таблиці «Сузір'я» посідає шосту сходинку серед восьми колективів. Наступну зустріч підопічні Валерія Жартуна проведуть 20 березня, цього дня вони прийматимуть «Вінницьких блискавок».

«Рівненський клуб бігу», створений нещодавно, найближчої суботи, 19 березня, проведе перше тренування. Відбудеться це на стадіоні «Авангард» о 13.00. До тренування запрошуються усі охочі. У майбутньому у клубі планують проводити по чотири заняття на тиждень, займатимуться бігуни-аматори під керівництвом професійного наставника. У подальшій перспективі — проведення у Рівному марафонського забігу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також