Кутовий

989 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Друге місце на міжнародному турнірі з хокею «Галичина-2016»... З двома медалями повернулися рівненські стрільці з молодіжного чемпіонату України, що завершився у Львові... Визначилися чвертьфінальні пари у Кубку області з футболу. Найпотужнішим обіцяє бути двобій грандів ФК «Малинськ» — «Маяк»...

Друге місце на міжнародному турнірі з хокею «Галичина-2016», що відбувся у Новояворівську, посіла рівненська команда «Фаворит». У фіналі рівняни програли львівським «Сивим левам» — 3:9. До цього наші хокеїсти здолали суперників з польського Сянока — 3:1 та з Хмельницького — 6:2. Варто додати, що участь у турнірі брали спортсмени старші 35 років.

З двома медалями повернулися рівненські стрільці з молодіжного чемпіонату України, що завершився у Львові. У стрільбі з пневматичного пістолета Анастасія Семчишина стала другою, а в стрільбі на 25 м з малокаліберного пістолета Юлія Бороденко посіла третє місце.

Визначилися чвертьфінальні пари у Кубку області з футболу. Найпотужнішим обіцяє бути двобій грандів ФК «Малинськ» — «Маяк» (Сарни), що відбудеться 27 квітня. Цього ж дня зіграють «Горинь» (Дубровиця) — «Ізотоп» (Кузнецовськ) та «ОДЕК» (Оржів) — «Агат» (Гоща). Матч «Колос» (Кричильськ) — «Сокіл» (Радивилів) заплановано на 24 квітня. Нагадуємо, на цій стадії команди зіграють між собою один матч.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також