Кутовий

938 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Чемпіонат Рівного з футболу стартує найближчої суботи у спорткомплексі ДЮСШ №4 ::: Команда "Лучеськ" поки що єдина у чемпіонаті Аматорської баскетбольної ліги Рівного, яка не зазнала поразок ::: Понад 300 учасниць із 30 команд з України та Білорусі взяли участь у шостому міжнародному турнірі з художньої гімнастики "Золота осінь", що відбувся у Рівному ::: З нагородами повернулися додому усі чотири представниці Рівненщини, що брали участь у відкритому Кубку Польщі з вільної боротьби...

Чемпіонат Рівного з футболу стартує найближчої суботи у спорткомплексі ДЮСШ №4. У першій міській лізі змагатимуться команди "Хімік", "Славія", ДЮСШ "Верес", "Рівнегаз", "Ребелс", "Славутич-Комфорт", "Горизонт", "Феміда". Ці змагання проходитимуть під егідою Аматорської футзальної ліги України, і їхній переможець отримає право позмагатися ще й у всеукраїнській аматорській першості. Паралельно у технікумі технології та дизайну проходитиме турнір серед команд другої міської ліги.

Команда "Лучеськ" поки що єдина у чемпіонаті Аматорської баскетбольної ліги Рівного, яка не зазнала поразок. Щоправда, провели лучани усього три гри. Натомість "Енергетик" (Нетішин) та "Водник" (Рівне) зіграли по п'ять матчів, в яких здобули по чотири перемоги. Загалом у чемпіонаті АБЛ беруть участь десять колективів.

Понад 300 учасниць із 30 команд з України та Білорусі взяли участь у шостому міжнародному турнірі з художньої гімнастики "Золота осінь", що відбувся у Рівному. У підсумку найбільше медалей дісталося представницям Києва та Дніпропетровська. Крім того, переможниця у найстаршій віковій групі (а це спортсменки, які виступали за програмою майстрів спорту) отримала грошову винагороду — тисячу доларів.

З нагородами повернулися додому усі чотири представниці Рівненщини, що брали участь у відкритому Кубку Польщі з вільної боротьби. Серед кадеток "золото" та "бронзу" вибороли клесівчанки Тетяна Заєць (до 38 кг) та Анастасія Дякова (до 52 кг). Серед юніорок у сарненчанки Наталії Зозюк (до 59 кг) та рівнянки Тетяни Яковець (до 72 кг) бронзові нагороди. Загалом участь у турнірі, що проходив у місті Щецин, брало 220 учасників з Польщі, України та Німеччини. Тренерський штаб збірної Рівненщини з вільної боротьби дякує за підтримку в організації поїздки керівництву Клесівського та Томашгородського кар'єроуправлінь.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також