Кутовий

1121 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Вихованець рівненського футзалу Сергій Тригубець продовжить свою кар'єру у чемпіонаті Ірану ::: Баскетболісти сарненського "Будсервісу" з перемог розпочали нинішній рік ::: Баскетболістки "Сузір'я-НУВГП-ОСДЮШОР" у неділю 25 січня розпочнуть боротьбу у фінальній частині чемпіонату України...

Вихованець рівненського футзалу Сергій Тригубець продовжить свою кар'єру у чемпіонаті Ірану. Про це повідомив офіційний сайт Асоціації міні-футболу України. Виступатиме 34-річний рівнянин за команду з міста Табріз. До цього екс-"кардиналівець" грав у чемпіонаті Білорусі у складі команди "Граніт" (Мікашевічі).

Баскетболісти сарненського "Будсервісу" з перемог розпочали нинішній рік. На майданчику спорткомплексу "Водник" сарненці двічі обіграли дублерів львівської "Галичини" — 68:56 та 76:60. Знову завітають до Рівного підопічні Анатолія Заверікіна через два тижні. 31 січня та 1 лютого у черговому турі чемпіонату України серед команд першої ліги вони зустрінуться з місцевим БК-93-ОШВСМ.

Баскетболістки "Сузір'я-НУВГП-ОСДЮШОР" у неділю 25 січня розпочнуть боротьбу у фінальній частині чемпіонату України. У гості до підопічних Валерія Жартуна завітає один з головних претендентів на "золото" одеський "Інтерхім". Початок гри о 15.00.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також