Кутовий

3142 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Рівнянка Ольга Котовська виграла «New Taipei City Wan Jin Shi Marathon», що пройшов у Китаї... Гравець «КардиналА» Богдан Новак дебютував у національній збірній України з футзалу... Визначилися пари команд, що зустрінуться в 1?/?16 фіналу Кубка області з футболу... 61 учасник долучився до першого тренування, влаштованого нещодавно створеним «Рівненським клубом бігу»...

Рівнянка Ольга Котовська виграла «New Taipei City Wan Jin Shi Marathon», що пройшов у Китаї. Цей забіг входив до серії IAAF «Bronze Label Road Races». У Новому Тайпеї Котовська подолала дистанцію понад 42 км за 2 год. 36 хв. 38 с і підтвердила олімпійський норматив. Інший представник Рівненщини Олександр Бабарика посів на цьому марафоні шосте місце.

Гравець «КардиналА» Богдан Новак дебютував у національній збірній України з футзалу. Сталося це у виїзній грі проти збірної Словаччини. Новак відзначився у цьому матчі фолом, а наша збірна перемогла — 6:0. Нагадаємо, це був перший поєдинок плей-офф за вихід на чемпіонат світу, що відбудеться у Колумбії.

Визначилися пари команд, що зустрінуться в 1/16 фіналу Кубка області з футболу. Чинний чемпіон Рівненщини сарненський «Маяк» поїде у село Томашгород Рокитнівського району. Віце-чемпіон оржівський «ОДЕК» зіграє у Заборолі проти натренованого «Вересом» «Продторгобладнання». А бронзовий призер ФК «Маяк» гостюватиме в Острожці. Відбудуться ці та інші кубкові матчі 10 квітня.

61 учасник долучився до першого тренування, влаштованого нещодавно створеним «Рівненським клубом бігу». Воно відбулося у суботу на стадіоні «Авангард». На доріжку вийшли міські депутати, чиновники, журналісти та просто любителі побігати. Такі тренування у клубі хочуть проводити тричі на тиждень. Більше інформації про розклад занять організатори радять шукати у соцмережах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також