Кутовий

835 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Вісім десятків учасників зібрав у Рівному турнір з шахів пам'яті міжнародного майстра з заочних шахів Олега Саєнка... Кубок України з футзалу виграли вихованці рівненської ДЮСШ №4 2004-2005 р.н... Двоє рівненських легкоатлетів у складі збірної України виступало на командному чемпіонаті Європи, що пройшов у російському місті Чебоксари... Софтболістки «Західного вогню» у домашньому турі двічі перемогли чинного чемпіона України у Дивізіоні А луганську «Ніку» — 9:5, 11:9... У чемпіонаті області з футболу відбулися матчі 8-го туру...

Вісім десятків учасників зібрав у Рівному турнір з шахів пам'яті міжнародного майстра з заочних шахів Олега Саєнка. Змагалися переважно шахісти-ветерани, які добре знали колишнього президента Рівненської обласної федерації. У підсумку переміг у турнірі президент Всеукраїнської федерації заочних шахів Юрій Кошмак з Києва.

Кубок України з футзалу виграли вихованці рівненської ДЮСШ №4 2004-2005 р.н. На змаганнях, що проходили у Яремчі, вихованці Андрія Мозерова у фіналі обіграли команду Конотопа — 3:1. До цього наші футзалісти також здолали однолітків з Івано-Франківська, Хмельницького, Львова та Одеси.

Двоє рівненських легкоатлетів у складі збірної України виступало на командному чемпіонаті Європи, що пройшов у російському місті Чебоксари. Ольга Земляк в естафеті 4х400 м посіла третє місце, а Вадим Слободенюк у ігу на 3000 м з перешкодами — сьоме. У підсумку сьоме місце посіла і збірна України загалом. Усього участь у легкоатлетичній Суперлізі брало 12 збірних. За підсумками чемпіонату еліту залишать норвежці, шведи та фіни.

Софтболістки «Західного вогню» у домашньому турі двічі перемогли чинного чемпіона України у Дивізіоні А луганську «Ніку» — 9:5, 11:9. Крім того підопічні Володимира Судимака по два рази обіграли кіровоградський СДЮШОР №2 та київських «Пантер».

У чемпіонаті області з футболу відбулися матчі 8-го туру: «Маяк» (Сарни) — «Гоща-Амако» — 1:0, «Случ» (Березне) — «ОДЕК» (Оржів) — 0:2, ФК «Вельбівно» — «Волинь-Цемент» (Здолбунів) — 1:0, «Сокіл» (Радивилів) — ФК «Малинськ» — 0:1, «Ізотоп» (Кузнецовськ) — ФК «Садове» — 1:1. Як і раніше, попереду «Маяк» — 20 очок, якого переслідують «ОДЕК» та «Сокіл» — по 16.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також