Кутовий

1271 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Три перших місця посіли на юнацькому турнірі у Володимирі-Волинському боксери Рівненської ДЮСШ №5... Баскетболісти рівненського БК-93-ОШВСМ двічі прогнозовано обіграли земляків з ОСДЮШОР­ — 73:41 та 68:37... Команда "Енергетик" (Нетішин) виграла передноворічний турнір з футзалу, що відбувся у спортзалі рівненської НВК №26... "Комфорт-сервіс" та "Хімік" розіграють сьогодні Кубок міського голови Рівного з футзалу...

Три перших місця посіли на юнацькому турнірі у Володимирі-Волинському боксери Рівненської ДЮСШ №5. Перемоги у своїх категоріях святкували Дмитро Добровольський, Максим Березняк та Владислав Жовтанюк. Друге місце у Владислава Жданюка. Змагалися на цьому турнірі 110 учасників з Волинської, Львівської та Рівненської областей. Готували наших спортсменів до змагань тренери Олег Плюхін та Юрій Марчишин.

Баскетболісти рівненського БК-93-ОШВСМ двічі прогнозовано обіграли земляків з ОСДЮШОР­ — 73:41 та 68:37. Протистояння підопічних Михайла Переверзія та Анатолія Колота відбулося в рамках чемпіонату України серед команд першої ліги. А от домашні ігри сарненського "Будсервісу" проти львівського "Політехніка" перенесли на січень.

Команда "Енергетик" (Нетішин) виграла передноворічний турнір з футзалу, що відбувся у спортзалі рівненської НВК №26 за участю юнаків 2003 р.н. У господарів — друге місце. Загалом змагалося 10 команд — також зі Львова, Тернополя та Житомира.

"Комфорт-сервіс" та "Хімік" розіграють сьогодні Кубок міського голови Рівного з футзалу. Фінальна гра відбудеться о 18.00 у спорткомплексі ДЮСШ №4.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також