Кутовий

895 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Рівненського спідвеїста Віктора Трофимова хочуть бачити у латвійському Даугавпілсі... Волейболістки рівненської "Регіни-МЕГУ" не змогли вчинити гідного опору чемпіону Суперліги южненському "Хіміку"... Баскетболістки "Сузір'я-ОСДЮШОР-НУВГП" у суботу 28 листопада проведуть перший домашній матч у новому сезоні...

Рівненського спідвеїста Віктора Трофимова хочуть бачити у латвійському Даугавпілсі. Про це повідомив сайт automoto.rv.ua, посилаючись на тренера команди "Локомотив" Миколу Кокіна. "Ми ведемо з ним переговори. Знаємо, що він повинен буде прийняти латвійське громадянство, але з цим не повинно виникнути проблем", — сказав латвійський наставник. Нагадаємо, у цьому році "Локомотив" виступав у Першій Польській лізі, де став переможцем.

Волейболістки рівненської "Регіни-МЕГУ" не змогли вчинити гідного опору чемпіону Суперліги южненському "Хіміку", граючи на своєму майданчику — 0:3 (12:25, 11:25, 14:25), 0:3 (12:25, 17:25, 17:25). Наступні поєдинки підопічні Валерія Пархоменка проведуть 27-28 листопада у Вінниці проти "Медуніверситету".

Баскетболістки "Сузір'я-ОСДЮШОР-НУВГП" у суботу 28 листопада проведуть перший домашній матч у новому сезоні. О 14.30 у спорткомплексі "Водник" підопічні Валерія Жартуна прийматимуть "Політехніку" зі Львова. Нагадаємо, стартові три гри рівнянки проводили на виїзді, де здобули три перемоги.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також