Кутовий

1211 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Рівнянка Ольга Земляк стала переможцем у бігу на дистанції 400 м на турнірі в голландському місті Генгело... Сьоме місце у своєму першому юніорському турнірі зі спідвею посів рівнянин Віктор Трофимов... Костопільчанин Микола Шама встановив новий рекорд області у метанні списа...

Рівнянка Ольга Земляк стала переможцем у бігу на дистанції 400 м на турнірі в голландському місті Генгело. При цьому випередила наша атлетка олімпійську чемпіонку Крістін Охурогу з Великої Британії.

Сьоме місце у своєму першому юніорському турнірі зі спідвею посів рівнянин Віктор Трофимов. На змаганнях у німецькому Гюстрові в основній серії із чотирьох заїздів Трофимов-наймолодший набрав сім очок, і вийшов до півфіналу. У півфіналі наш юний спортсмен фінішував третім. Ще один рівненський спідвеїст Станіслав Мельничук посів у Гюстрові десяте місце.

Костопільчанин Микола Шама встановив новий рекорд області у метанні списа. Сталося це на Кубку України з метань у Києві. Новий рекорд Рівненщини — 78,52 м. Попередній, на три метри гірший, рекорд тримався два роки, і належав тому ж Миколі Шамі. Загалом на Кубку України з метань серед дорослих, молоді та юнаків представники нашої області здобули чотири медалі, посівши командне п'яте місце.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також