Квіти та море усмішок: у рівненських патрульних поповнення (ФОТО)

4307 0

Ми у соцмережах:

Квіти та море усмішок: у рівненських патрульних поповнення (ФОТО)

У Рівному на майдані Незалежності присягнули на вірність українському народу 26 дівчат і 91 хлопець з патрульної поліції.

 Як повідомив начальник патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук, левова частка з них о 20-й годині виїде на патрулювання обласного центру.

-За рахунок нових працівників Рівне патрулюватиме не чотири екіпажі, а дванадцять. Середній вік нових патрульних — 26 років. На службу до нас прийшло дуже багато працівників з пенітенціарної служби та служби охорони. Є вісім воїнів АТО. З цього набору одинадцять осіб не змогли здати іспити, тому були відсіяні. Скажу, що з понеділка ми заступили на патрулювання траси Рівне-Городище-Староконстянтинів. Тепер усі траси міжнародного значення в області охороняються саме патрульною поліцією, - додав Мерчук.

Цьогорічною новинкою в патрульній поліції є підрозділ оперативного реагування “ТОР”, який забезпечуватиме порядок під час масових заходів.

22-річна Тетяна Чабановська з міста Ковель Волинської області шість років навчалася у РДГУ на документознавстві. За словами дівчини, вона ще з дитинства мріяла допомагати людям:

-Наша перша рота вночі заступає на патрулювання Рівного. Найбільше хвилююся за те, як до мене у формі поставляться люди.

Додамо, що штат обласного управління патрульної поліції у Рівному налічує 530 осіб.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також