Легкові шини Kelly HP: бездоганне зчеплення із зимовою дорогою

450 0

Ми у соцмережах:

Легкові шини Kelly HP: бездоганне зчеплення із зимовою дорогою

Покришки Kelly HP отримали досить складний протекторний малюнок із розгалуженою дренажною мережею та безліччю блоків. Це додало шинам високу прохідність та керованість на зимовій дорозі. Однак своєю безпекою та комфортабельністю шини завдячують полімерній суміші. Виробник відмінно попрацював над тим, щоб компаунд поєднував м'якість і міцність.

Детальніше про конструкцію та властивості шини Kelly HP

У розмірному ряду моделі є покришки з посадковим діаметром 14-19 дюймів. Такий прекрасний вибір дозволяє легко «взути» практично будь-який легковий автомобіль: від компактних міських міні до представницьких авто. Розробники подбали про те, щоб до списку розмірностей увійшли всі найбільш популярні габарити. Тому модель підійде і любителям швидкості і тим, хто віддає перевагу помірному стилю водіння.

Для швидкої їзди асфальтом варто вибрати низькопрофільні шини Kelly HP (з профілем висотою 45%). Однак необхідно розуміти, що цей тип гуми має специфічні особливості:

  • підвищена керованість та маневреність;
  • стійкість на поворотах;
  • надійність у екстрених ситуаціях;
  • чуйний відгук на команди керма.

При цьому через низький профіль ці зимові покришки не здатні забезпечити автомобілю безпеку на снігу та сльоті. Їхня прохідність і стійкість до аквапланування залишається на відносно низькому рівні. Це шини для міста та якісних, розчищених від снігу шосе.

Більшість модифікацій Келлі Ейч Пі мають досить високий профіль. Це ідеальна гума для суворих зимових умов зі сніговими заметами, масштабними відлигами та зледенілими дорогами.

Для протистояння пробуксовкам на пухкій поверхні покришки отримали ретельно продуманий і вивірений до дрібниць протекторний малюнок. Його центральну зону займають численні блоки невеликого розміру. Між ними пролягають глибокі дренажні канали. Найбільші та найпомітніші з них починаються від медіального ребра і проходять до плечових областей, утворюючи дугу. Малюнок з V-подібним розташуванням жолобків традиційно вважається найефективнішим у боротьбі з акваплануванням та слашпланінгом.

Наявність центрального ребра жорсткості свідчить, що покришки здатні забезпечити автомобілю чудову курсову стійкість.

Плечові області Kelly HP - це набір великих чотирикутних шашок. Їхня зовнішня грань утворює чіткий гострий кут, посилюючи тягово-зчіпні характеристики моделі на поворотах і при маневруванні. Поперечні прорізи прискорюють відтік дощової води та снігу із робочої зони.

За відсутності шипів якісне зчеплення зі зледенілою дорогою створюється за рахунок роботи зачіпних кромок. Крім того, важливу роль відіграє полімерна суміш. Підвищений вміст силіки та наявність морозостійких присадок останнього покоління робить її максимально стійкою до застигання при мінусовій температурі.

На додаток до всього, покришки можуть похвалитися економічністю. Вони знижують витрати автомобіліста при купівлі за рахунок низької ціни, а пізніше допомагають йому заощадити на паливі завдяки зниженому опору коченню.

Декілька слів про компанію Kelly Tires

Покришки цього бренду протягом багатьох десятиліть мають стабільно високий попит серед українських автомобілістів. Небагато споживачів знають, що відома американська компанія була заснована ще позаминулому столітті.

Виробник буквально стояв біля витоків усієї шинної промисловості. Сьогодні компанія входить до великої структури міжнародного гіганта Goodyear.

Під торговою маркою Келлі на ринок надходять високоякісні, але недорогі колеса для різних цілей.

Джерело: Інтернет-магазин шин і дисків GUMA.ua


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також