Лейтенант з Рівного мріяв, що розповідатиме майбутнім внукам про перемогу

1992 0

Ми у соцмережах:

Лейтенант з Рівного мріяв, що розповідатиме майбутнім внукам про перемогу

40-річний лейтенант Максим Власенко загинув 10 серпня під час авіаційного удару в районі населеного пункту Вільшана Харківської області. Сьогодні з ним прощались у Рівному.

Максим Власенко народився у Рівному. Навчався у 10 школі, здобув освіту економіста у НУВГП, а за тим іще й юридичну освіту. Проте знайшов себе в іншій справі – вів підприємницьку діяльність, працював далекобійником. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, Максим сказав, що піде добровольцем на війну. У квітні 2023 року, щойно отримав виклик, одягнув однострій та підписав контракт із ЗСУ.

Під час служби Максим зарекомендував себе, як справжній професіонал, отримав чергове звання – лейтенант, статус учасника бойових дій. Навіть проговорював із військовим керівництвом можливість продовжити службу в армії після завершення війни.

А ще мріяв про життя і як розповідатиме майбутнім онукам про Перемогу... Натомість рідні через роки говоритимуть із ними про дідуся-Героя, який віддав своє життя, аби вони народились у вільній Україні.

- Сьогодні Рівне вклонилося у пошані перед Максимом Власенком - нашим захисником, оборонцем, воїном. Та для найрідніших він, у першу чергу, люблячий батько та коханий чоловік. Їх біль втрати складно применшити... Як і складно знайти слова підтримки у час скорботи. Найменше, що може зробити кожен із нас, це подякувати Героям, згадати їх у своїх молитвах та бути гідними їх жертви. Вічна пам'ять Герою Максиму Власенко. Мужності і сили рідним пережити гірку втрату, - каже міський голова Рівного Олександр Третяк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також