Лікаря вбили через гроші

4910 0

Ми у соцмережах:

Лікаря  вбили через гроші

У суботу ввечері закололи рівненського лікаря-рефлексотерапевта Андрія Лимича. Пацієнт напав на 65-річного медика у його приватному офісі на вулиці Соборній, 291 у Рівному. Правоохоронці знайшли вбивцю через три дні.

Лимич Андрій Лимич у суботу працював. Ввечері до нього на прийом прийшов 43-річний рівнянин із дружиною – лікувати спину. Близько 21.30 сеанс завершився і Андрій Лимич запропонував підвезти клієнтів додому. Подружжя вийшло на вулицю почекати лікаря, проте той довго не з’являвся. Коли пацієнт пішов шукати його до офісу, Андрій Лимич вже був мертвим. вбивство Андрія Лимича alsoread:http://rivnepost.rv.ua/lenta_msgshow.php?id=69913 Експерти виявили чотири колоті рани шиї на тілі Андрія Лимича. Від ножиць. Знаряддя злочину на місці не було. В офісі правоохоронці працювали до світанку. Тіло лікаря доставили у морг для проведення експертизи. За фактом умисного вбивства поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Правоохоронці одразу заявили, що під підозру підпадає громадянин Росії, який проживав на Рівненщині. Затримали його тільки вчора, бо він переховувався у Березнівському районі. За словами начальника міськвідділу поліції рівного Василь Зелінський, чоловік вбив лікаря через гроші. Забрав у нього близько 40 тис. грн. - Проте мешканці Рівного та області можуть бути спокійними. Вбивцю ми затримали і він перебуває під вартою, - додав пан Зелінський. вбивство Андрія Лимича Андрію Лимичу було 65 років. У Рівному він був відомий як лікар, що лікує алкозалежних, та людина, яка зібрала у Рівному понад 300 родичів та об’єднала їх у організацію «Фонд роду Лимич».

Андрій Лимич
Вбитий лікар на Соборній тільки працював. Офіс ділив разом із донькою Сніжаною Лимич, яка, як і батько, є лікарем-рефлектортерапевтом і спеціалізується на східній медицині. Із дружиною Андрій Лимич жив на іншій вулиці Рівного.
Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також