Лісівники також допомагають лікарям і собі

1076 0

Ми у соцмережах:

фото - Депо

Підвідомчі підприємства Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства надають допомогу медичним закладам області.

Насамперед в Сарненському районі, де виявлено найбільше випадків захворювання на коронавірус серед населення, працівники ДП «Сарненський лісгосп» за рішенням трудового колективу переказали одноденний заробіток на рахунок КНП "Сарненська центральна районна лікарня". Працівники ДП «Клесівський лісгосп» надали фінансову допомогу для придбання апаратів штучної вентиляції легень для місцевої лікарні.

Грошову допомогу місцевій лікарні надали ДП «Остківський лісгосп» та ДП СЛАП "Рокитнівський держспецлісгосп", які працюють на території Рокитнівського району. Працівники ДП «Соснівський лісгосп» та ДП «Березнівський лісгосп» переказали свої одноденні заробітки для потреб центральної районної лікарні.

З метою зменшення шляхів поширення небезпечного вірусу лісогосподарські підприємства вживають низку відповідних заходів. Так, службою охорони праці на місцях спільно з профспілковими комітетами забезпечено працівників засобами індивідуального захисту: масками для обличчя, захисними рукавичками, засобами для дезінфекції рук, офісних та виробничих приміщень. Щоденно, перед початком робочої зміни та після її завершення, здійснюється вимірювання температури тіла працівників за допомогою безконтактних термометрів. У разі потреби проводиться дезінфекція приміщень. Встановлено дистанційну форму роботи на період карантину окремим категоріям працівників (працівникам старшим 60 років, жінкам, які мають дітей до 14 років, та людям, які мають хронічні захворювання органів дихання). Скасовано прийом громадян та проведення будь-яких публічних заходів.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також