Лісівників Рівненщини нагородили за захист держкордонів

1036 0

Ми у соцмережах:

Лісівників Рівненщини нагородили за захист держкордонів

Працівники лісового господарства Рівненщини, які брали участь у проведенні Антитерористичної операції на Сході України, отримали почесні відзнаки та грамоти оперативно-тактичного угрупування «Луганськ».

За професіоналізм, майстерність, вірність українському народові старшому майстру лісу Залавського лісництва ДП «Рокитнівський лісгосп» Віктору Мигловцю урочисто вручили почесну відзнаку «Оперативно-тактичного угрупування Луганськ». Він потрапив до війська під час першої хвилі мобілізації у квітні 2014 року. Брав безпосередню участь у в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей.

За «професіоналізм, бойову майстерність і вірність Військові присязі в ході Антитерористичної операції та території Донецької та Луганської областей» Віктор Мигловець разом з двома товаришами: опалювачем автотранспортного цеху ДП «Клесівський лісгосп» Олексієм Дудичем та майстром лісу ДП «Сарненський лісгосп» Андрієм Саванчуком, відзначені грамотами оперативно-тактичного угрупування «Луганськ». Під час проведення Антитерористичної операції впродовж 2014-2015 років вони несли службу на території Донецької та Луганської областей. Олексій Дудич під час бойового завдання поблизу с. Опитне отримав поранення.

Начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович подякував нагородженим за мужність та героїзм при захисті незалежності та територіальної цілісності України. Загалом за час проведення АТО, 63 працівники лісового господарства Рівненщини були мобілізовані до Збройних сил України, 6 з них отримали поранення. Від самого початку проведення АТО і до цього часу колективи лісгоспів підтримують тих, хто знаходиться в зоні бойових дій.

За збережені життя військовослужбовців, їх матеріальне забезпечення, відновлення техніки, допомогу цивільному населенню Луганської області, участь у гуманітарному проекті «Евакуація 200» усім працівникам лісового господарства області подякував старший офіцер відділу цивільно-військового співробітництва ЗСУ ОК «Захід» Андрій Рисюк. Він наголосив, що окрім надання допомоги військовим, що перебувають у зоні АТО, нині лісівників активно долучаються до військово-патріотичного виховання молоді на місцях, спільними зусилля проводяться відповідні заходи, відновлюються класи Захисту Вітчизни. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також