Літвінову привезуть в суд дивитися запис слідчого експерименту

1912 0

Ми у соцмережах:

Літвінову привезуть в суд дивитися запис слідчого експерименту

Підозрювану в убивстві рівненського перукаря Сергія Літвінова Тетяну Літвінову мають доставити на найближче судове засідання в Рівненський міський суд. До цього, нагадаємо, вона брала участь у засіданням в режимі відеоконференції зі спеціально обладнаної кімнати в слідчому ізоляторі, де вона перебуває зі своїм наймолодшим сином.

Як повідомив РВ Володимир Цуняк, адвокат матері Сергія Софії Літвінової, суд дослідив усі паперові матеріали справи, залишилося переглянути відео слідчого експерименту. Його мають бачити усі учасники процесу, а показати так, щоб побачили і присутні в залі судових засідань, і підсудна в ізоляторі, неможливо. Відтак її мають доставити на суд. Раніше через нарікання Тетяни на стан здоров’я її дитини судові засідання скасовували, а потім суд вирішив проводити відеоконференції з нею. Наступне засідання має відбутися в березні.

 

На суди приходить також перша дружина Сергія, яка має спільного з ним сина. Вона співчуває колишній свекрусі.

Нагадаємо, Тетяну Літвінову підозрюють в убивстві її чоловіка, яке було скоєне два роки тому в орендованій для неї з двома спільними дітьми квартирі. Сергієві було завдано близько десятка ножових поранень, від чого він помер. Тіло убитого пізніше виявили в комірчині цієї квартири, а сама Тетяна у той же день полетіла відпочивати в Єгипет. Згодом її затримали в Каїрі і доправили в Україну.

Читайте також Скільки Тані ще сидіти?

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також