Лукашенко наказав спостерігати за військовими навчаннями на Поліссі

1747 0

Ми у соцмережах:

Лукашенко наказав спостерігати за військовими навчаннями на Поліссі

Президент Білорусі Олександр Лукашенко провів нараду із силовиками.

 За його словами, основна її мета – захист кордонів республіки. Той наказав спостерігати за військовими навчаннями на Поліссі.

- У нас немає фактів, що Росія хоче напасти на Україну. Якби це планувалося, то б ми знали. Однак якщо вони розв’яжуть чергову війну на Донбасі або на кордоні з Росією, то зрозуміло, на чиєму боці буде Білорусь. Вони це розуміють, тому й українці почали посилювати свій північний кордон, проте для цього не було ніяких причин. Хоч там абсолютний спокій, проте вони (українці – прим. ред. ) вводять туди військовий контингент. Близько 8 тисяч осіб, - сказав Олександр Лукашенко своїм силовикам.

Нагадаємо, що українські прикордонники почали спеціальну операцію «Полісся», яка триватиме в кількох областях, зокрема й Рівненщині. Її мета посилити кордон та налагодити протидію можливому прориву мігрантів з Білорусі.

Додамо, що в Білорусі триває міграційна криза з Європою. На кордоні з Польщею перебуває кілька тисяч мігрантів з Афганістану. Розвідувальні служби повідомляють, що це може бути підготовкою до нападу Росії на Україну. Адже біля наших кордонів спостерігається скупчення російських військових та техніки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також