Лукашенко перекидає техніку до кордону з Рівненщиною через Путіна - Жданов

7937 0

Ми у соцмережах:

Лукашенко перекидає техніку до кордону з Рівненщиною через Путіна - Жданов

Рівненщина і Волинь мають бути готові до будь-яких сценаріїв.

Як висловився у ефірі «24 каналу» воєнний експерт Олег Жданов, перекидання броньованої техніки в район Бреста може свідчити про початок формування ударного угрупування:

- Імовірність прямого втручання у війну армії Білорусі 50 на 50. Однак Путін буде тиснути на Лукашенка усіма силами. Подивимось, як це виглядатиме. На залізниці нарахували 37 БМП, а це мотострілецький батальйон. І це доволі загрозлива сила. Не можна думати, що це просто перекидання техніки. До речі, в складі цього ешелону їхало два пасажирських вагони, в яких перевозиться особовий склад. Якщо це 37 БМП, то там десь 300-400 військових. Раз вони так нарощують зусилля, то треба готуватися до відсічі вторгнення білоруської армії. Воювати на два фронти важко, але нам можуть не залишити вибору.

За словами експерта, не потрібно вірити Лукашенку, що Білорусь ні при чім. Адже білоруські найманці уже помічені в Запорізькій області. Вони просто переодягнені у російську військову форму.

- Звісно, білоруська армія ніде не воювала. Білоруси можуть виставити проти нас 20-25 тисяч військовослужбовців. Подивимось, як розвиватиметься ситуація, - Жданов.

Читайте також по темі: До кордону з Волинню Білорусь перекидає військову техніку з символами окупації (ВІДЕО)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також