Лукашенко став хвалити ЗСУ, щоб відтягнути напад Білорусі (ВІДЕО)

3292 0

Ми у соцмережах:

Лукашенко став хвалити ЗСУ, щоб відтягнути напад Білорусі (ВІДЕО)

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко під час свого спілкування з народом несподівано став хвалити українських військових.

 Той відповідав на питання, що буває з тими, хто нападає на Україну та хоче її поділити.

- І я впевнений, українські військові знесуть голову будь-кому. Я не говорю там нацики, не нацики. Слухайте, це питання філософське. Військові України знесуть голову будь-кому, особливо нацики, як деякі їх називають, які хочуть мати «самостійну, вільну Україну». Вони знесуть голови всім, хто сьогодні хоче поділити Україну, – сказав Лукашенко.

Військовий експерт Олег Жданов на своєму каналі стверджує, що зміна риторики Лукашенка має просте пояснення:

- Білоруси будуть збільшувати свою армію до 80 тисяч солдат. Однак Лукашенко робить усе, щоб затягнути підготовку самої армії для відкритої війни проти України. Підтвердженням цьому свідчить спілкування Лукашенка з білорусами. У нещодавньому такому спілкуванні Лукашенко сказав, що ЗСУ відірве голову будь-кому, хто зайде на територію України. Він таке говорить, щоб спеціально підігріти думку народу, що білоруській армії не потрібно брати участь у війні. Зараз Лукашенко шукає консенсус із суспільством. Зі свого боку той гарантує, що Білорусь не вступить у війну, якщо суспільство його захистить. Однак це не дає нам приводу вірити, що загрози нападу зі сторони Білорусі немає. Адже біля кордону вони встановили російські ракетні комплекси та авіацію.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також