Львів’яни визнали, що на Рівненщині викинули їхнє сміття

1732 0

Ми у соцмережах:

Львів’яни визнали, що на Рівненщині викинули їхнє сміття

Сьогодні зранку на місце події прибули представники Львівської міської ради на чолі з директором департаменту з питань поводження з відходами Романом Олійником, які по сміттю, чеках, документах з’ясовували чи це сміття зі Львова чи ні.

Спілкувалися з ними на місці звалища сміття виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Петро Шелест та начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, державної реєстрації, цивільного захисту, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації Вадим Шеремета, повідомляють Рівненські новини.

 

Працювали спільно. В результаті огляду львів’яни визнали, що сміття їхнє.

Ними забрано медичні пробірки, які виявлені на звалищі, з метою їх подальшої утилізації та заключено договір з Демидівським ВУЖКГ про утилізацію незаконно викинутого побутового сміття.

Нагадаємо, що за фактом забруденення або псування земель відкрито кримінальне провадження. 

Читайте також: Двадцять тонн сміття зі Львова невідомі викинули на Рівненщині, У тоннах сміття на Демидівщині знайшли використані пробірки на тестування COVID-19  та  Львів’яни не вірять, що на Рівненщині викинули їхнє сміття 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також