Львів’янина покарають за пошкодження понтонного моста на Сарненщині

4708 0

Ми у соцмережах:

Львів’янина покарають за пошкодження понтонного моста на Сарненщині

Автопригода сталась сьогодні близько четвертої години ранку на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів»: у селі Ремчиці водій вантажівки заїхав на понтонний міст, пошкодив його та перекрив рух іншим транспортним засобам.

Поліцейські встановили, що 57-річний житель міста Львів, керуючи вантажним автомобілем «MAН» із спеціалізованим напівпричепом-цистерною, прямував з Білорусі до Львова. Всупереч дорожньому знаку про заборону руху вантажним автомобілем понад 10 тонн, водій заїхав на понтонний міст, що пролягає через річку Горинь, та пошкодив його.  

У цистерні був вуглекислий газ, а загальна маса авто становила близько 35 тонн. 

Наразі міст частково відремонтували, отож керманич самостійно виїхав із нього.

- На 57-річного львів’янина поліцейські склали три адміністративні протоколи: за вчинення ДТП, проїзд під заборонений знак та пошкодження дорожньої споруди, — повідомив начальник Сарненського відділу поліції Григорій Гольонко.

Як зазначив Григорій Гольонко, це вже другий аналогічний випадок цьогоріч: 11 січня через надмірну вагу вантажівки так само було пошкоджено тимчасово облаштовану конструкцію мосту, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також