Люди використовують в’єтнамську «Зірочку» неправильно

1294 0

Ми у соцмережах:

Люди використовують в’єтнамську «Зірочку» неправильно

Бальзам-мазь має широкий спектр застосування, але треба знати, куди її можна наносити. До складу оригінального препарату входять компоненти, які самі в’єтнамці використовують у своїх ліках — він складається з ментолу, камфори, м’ятної, евкаліптової, гвоздичної, вазелінової олії, бджолиного воску і парафіну. У В’єтнамі, «батьківщині» мазі, лікарі використовують препарат з урахуванням точок акупунктури — різних місць на тілі людини, які, за китайськими традиціями, відповідають за окремі недуги.

Мазь-бальзам «Зірочка» допомагає при застудах та нежитю. Ці розігріваючі бальзами використовують для знеболювання, збільшення кровотоку, усунення набряків при проблемах зі зв’язками, сухожиллями і суглобами. Принцип їхньої роботи простий і дуже ефективний: вони зігрівають шкіру, змушують кров прилити до місця нанесення, знімають набряклість, розслаблюють м’язову тканину. Мазь також допомагає від комариних укусів — вона сильно охолоджує шкіру

«Зірочку» можна втирати у певні місця: при головному болю — скроні, застуда лікується втиранням у спину, груди і живіт.

Бальзам ні в якому разі не можна наносити на слизові. Наприклад, в ніс. При потраплянні на такі ділянки мазь викликає сильну реакцію і неприємні відчуття, які можуть не проходити кілька днів поспіль.

Також подібні розігріваючі мазі часто використовують неправильно — при різних травмах, розтягненнях їх не варто втирати, а потрібно просто нанести і почекати, поки мазь вбереться. Розтирання може призвести до додаткового ушкодження. Якщо ж мазь використовується для лікування застуди та поліпшення самопочуття, то втирання не протипоказано.

Всі компоненти, що входять до «Зірочки», є дуже сильними алергенами, тож потрібно на це зважати — використовувати після проби, нанісши невелику кількість мазі на внутрішню сторону зап’ястя.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також