Людина-рентген

17330 1

Ми у соцмережах:

Людина-рентген

Здатністю бачити усі внутрішні органи людини наділений рівненський цілитель Віктор Сірочук. Він виявляє навіть ті дефекти людського організму, котрі поки що не показує ультразвукова діагностика.

Віктор Сірочук вже кілька десятків років лікує людей. Каже, що завдячує цьому своїм батькам. Адже мати його добре зналася на лікарських рослинах, а батько був спортсменом, тому навчив сина азів анатомії. Віктор Сірочук також колишній спортсмен. Про це досі свідчить його кремезна статура, хоча чоловіку вже понад сімдесят років. — Я майстер з гирьового спорту та кандидат у майстри із тринадцяти видів спорту. Моїх рекордів ще досі нікому не вдалося побити. Для прикладу, зараз чемпіон світу піднімає гирю вагою 24 кілограми 86 разів, а я 89 разів піднімав 32кілограмову, — розповідає Віктор Сірочук. — Цього я досяг завдяки батьку, котрий був майстром штикового бою. Він навчив мене правильно дихати, а це допомагає запобігти багатьом хворобам, у тому числі інфаркту. Мене завжди дуже обурювало, коли спортсменів навчали таким чином, що сильніший той, хто довше пробіжить чи підніме найтяжче. Але ніхто не турбувався про те, щоб правильно тренувати людину, а саме, вчити її дихати. Тому зараз я бачу, як мої знайомі, теж у минулому спортсмени, ходять з ціпком. А вони ж на десять років від мене молодші!

Феноменом став, коли «звільнив з петлі» сина Віктор Сірочук добре запам’ятав той день, коли усвідомив, що бачить не так, як інші люди. Тоді він був на роботі, аж раптом відчув, як від незрозумілої тривоги почали труситися руки. — Я зрозумів, що щось удома сталося, тому одразу туди поїхав, — пригадує чоловік. — Коли підійшов до сусіднього будинку, побачив, що у дворі на телефонному кабелі повішений мій син. Я швидко його зняв і привів до тями. Як виявилося, то вони з хлопцями гралися у війну. От діти його і повісили — це не було якесь зле бажання, адже й хлопцям тим було по 6-11 років... Коли наступного дня я їхав на роботу, заплющивши очі, помітив, що усі люди в автобусі сидять роздягнені. Видно було їхні скелети, кровоносні судини видалися чорними, а решта органів — білі. Десь через місяць я поїхав у Київ до професорів. Вислухавши мене, вони сказали, що це шизофренія, котра незабаром мине. Після цієї розмови до мене підійшов один знайомий професор, психолог і навчив що треба сказати. Тому коли я вдруге увійшов до тих же професорів, то сказав так: я усім вам скажу, на що ви хворієте, а ви скажіть мені, на що хворію я. Тоді вони привели чоловіка. Зрозуміло було, що в нього хвороба Паркінсона. Але щоб розказати про інші хвороби, я попросив того чоловіка зняти з себе плащ. Тоді я розказав, що у нього іще грижа, немає мізинця на правій нозі, а також він близько двадцяти років імпотент. Після цього мені дали диплом цілителя України. Зараз Віктора Сірочука усі знають як цілителя Будулая. Це пов’язано з випадком, коли одного разу, їдучи із сином до Києва на власному авто, Сірочуки підвезли двох людей. Виходячи з автомобіля, люди запропонували гроші за дорогу. Коли ж п.Віктор відмовився, вони відповіли, що не можуть їхати з таким відомим актором безкоштовно. Звідти і повелося — Будулай. Адже чоловік і справді дуже схожий на героя з відомого фільму. — У мене навіть італійський диплом цілителя виписаний на прізвище Будулай. Я лише пізніше це помітив, і напис виправили на Сірочук, — сміється п.Віктор.

Люди без енергії? Цілитель розповідає, що усі хвороби розпочинаються спочатку на енергетичному рівні, коли фізично орган ще, здавалося б, здоровий. А сучасна ультразвукова діагностика показує хворобу лише на фізичному рівні, коли іноді уже не можна обійтися без хірургічного втручання чи іншого серйозного лікування. — Зараз мене дуже хвилює те, що у людей немає енергетики, — говорить цілитель. — Тобто є люди з плюсовою енергетикою, вони найчастіше мають і плюсову групу крові. Це в основному ті, хто має певний дар, наприклад лікарі. А власники мінусової енергетики — це так звані люди-вампіри, котрі забирають енергію в інших людей. Однак зараз більшість з тих, хто до мене приходить, енергетики не мають. Про це свідчать білі плями на органах людини, які я бачу. Коли ж бачу чорні плями, значить, саме там у людини є якесь захворювання. Можливо, відсутність енергетики пов’язана із мобільним зв’язком чи з телевізором, котрий виділяє досить потужну енергію. Якщо у людини немає енергетики — плюсової чи мінусової — хвороба не лікується. Тому, щоб енергетика з’явилася, я раджу ступати по снігу стільки кроків, скільки років має людина, якщо ж снігу уже немає, треба стояти у холодній воді одну хвилину.

«Щоб не бути товстим, їжте менше» Рецептом здорового і довгого життя Сірочук називає взаємодію людини з природою. Тому радить насамперед не встеляти свої двори бруківкою, щоб можна було ходити босоніж по землі, набираючись від неї енергії на увесь день. А також з повагою ставитися до рослин: посадив дерево — попроси, щоб воно росло і родило. — У мене на дачі є горіх, я його називаю Змієм Гориничем. Кожного дня до нього вітаюся, і горіх простягає до мене своє гілля. Одного разу я продемонстрував це знайомим, тоді горіх повернувся до мене на тридцять градусів. Усі були в захваті. А наступного дня я побачив, що мого горіха викорчували — шукали спеціальний моторчик, котрий, думали, ним рухав, — розповідає чоловік. — Я посадив горіха знову, він прийнявся, але поки що повертається до мене лише на сімнадцять градусів. Щоб бути здоровим, треба також сім разів на день спітніти від роботи. А ще — не варто вживати харчових добавок, вітамінів у вигляді таблеток тощо. — Це все чуже для людського організму. Натомість наша печінка — це така собі хімічна лабораторія організму, котра сама вибере з продуктів, котрі ми вживаємо, необхідні організму мікроелементи і вітаміни. Тому якщо хочеш поповнити свій організм, скажімо, вітаміном С, їж кислу капусту, — радить цілитель. — Що ж до надмірної ваги, то коли в Ісуса спитали, що робити, щоб не бути товстим, він відповів: «Ви ж знаєте, що треба робити, щоб набрати вагу. Тому, щоб її скинути, треба зворотний процес — їжте менше!».

Не всі лікарські рослини лікують людину Здатність бачити людський організм наскрізь дозволяє Сірочуку досконало знатися на су-джок терапії, котру він вивчав у Тибеті. Ця терапія полягає у тому, що кожна точка на кисті і стопі людини відповідає за певний орган. Тому іноді достатньо натиснути на цю точку, щоб вилікувати хворобу. Звичайно, якщо вона нескладна і триває недавно. У Тибеті Віктор Сірочук докладніше дізнався і про лікарські рослини: — Існує два види рослин: ті, котрі лікують землю, вони дуже радіоактивні, бо поглинають енергію сонця, тому людей ними не можна лікувати. Це, наприклад, мати-й-мачуха, котрою не можна лікувати горло, адже можна захворіти на рак. Інший вид — рослини для лікування людини, їх є сорок дев’ять. Але тибетці відкрили мені код, тобто спеціальну проповідь, лише на сім рослин. Це алтей, золотий корінь, перцева м’ята лугова, зубрівка, корінь шипшини, медуниця та тисячолисник. Такі проповіді є на кожну рослину, однак коди на решту сорок дві рослини тибетці тримають у секреті. А загалом є дуже багато лікарських рослин. Приміром, мій внук, якого я теж цього вчив, знає 1620 найменувань цих рослин і дуже цим пишається серед своїх однолітків. Розказати про рослини можна, а от «просвічувати» людське тіло, схоже, не кожному вдається. Хоча спроба навчити онука і цього усе ж була, коли якось цілитель намагався показати онуку захворювання нирки в одної жінки. Хлопець нічого так і не побачив, а Сірочук вкотре переконався, що дар усе ж не передається.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також