Мама дівчинки, яку збили на Макарова, просить про допомогу на лікування доньки

14230 0

Ми у соцмережах:

Олена Пивовар з донькою Олександрою. Фото з її сторінки у Facebook

Олена Пивовар, мама 13-річної Олександри, за життя якої борються лікарі, просить усіх небайдужих допомогти з коштами на лікування доньки за кордоном.

Олена Пивовар, мама 13-річної Олександри, за життя якої борються лікарі, просить усіх небайдужих допомогти з коштами на лікування доньки за кордоном.

«Ніколи не думаєш, що будеш змушений звертатися за допомогою до людей. Але у моїй сім'ї сталося горе, - написала Олена Пивовар на своїй сторінці у Facebook. – Мою 13-річну доньку збило авто і на цей момент вона у дуже тяжкому стані у нейрохірургічному відділені ЦМЛ. Наші лікарі роблять усе можливе, щоб спасти її, але не в змозі допомогти. Тому я звернулася за допомогою до закордонних спеціалістів, які готові прийняти мою доньку на лікування. Але я виховую доньку одна і мені важко знайти потрібну суму. Тому звертаюся до усіх небайдужих за допомогою. Мою душу і серце розриває величезний біль, а особливо, що не в змозі допомогти своїй дитині».

Нагадаємо, 13-річну Олександру бус збив неподалік ринку «Млинівський» на вулиці Макарова у вівторок, 16 жовтня, ввечері. Дівчинка з однолітком переїздила вулицю у невстановленому місці на самокаті.

У дитини – черепно-мозкова травма, контузія головного мозку, забій грудної клітки та пошкодження серця та легень. Дитина впала у кому.

Номер картки «ПриватБанку» мами, Пивовар Олени В'ячеславівни:
4149 4390 0362 6359


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також