Маршруток з Рівного до Пересопниці побільшає

2100 0

Ми у соцмережах:

Фото - з сайту Poklik.org

Жителі Пересопниці, що за менш як 20 кілометрів від Рівного, нарікають на водіїв маршруток. Мовляв, не заїжджають до села так часто, як хотілося б. Збільшення рейсів вимагає і «Культурно-археологічний центр» у Пересопниці, керівництво якого впевнене, що якби маршруток до села було більше, туристів у центрі, який відкрили у 2011 році, також би побільшало.

Як зазначили жителі Пересопниці у зверненні до місцевої влади, маршрутка «Рівне-Шостаків» заїжджає до Пересопниці лише двічі на день, хоча має чотири рейси. Для селян це становить незручність, адже жителям Пересопниці на два рейси доводиться йти до Шостокова, а це три кілометри пішки.

Жителі Пересопниці пропонують або продовжити маршрут «Рівне-Шостаків» до Пересопниці на чотири рейси, або змінити маршрут на «Рівне-Пересопниця». Таким чином, переконані, перевізники нічого не втратять, адже йдеться у різницю у 2,1 км, а маршрутка буде забирати жителів з обох сіл.

Клопотання селян направили до обласного управління інфраструктури. За словами начальника Федора Мисюри, управління вже розробляє зміни до графіку руху, аби маршрутка таки заїжджала до Пересопниці частіше. Проте вступлять у силу зміни, коли їх погодить патрульна поліція.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також