Масив Хомка: де міський голова Рівного купив хату за понад два млн грн (ФОТО, ВІДЕО)

7025 1

Ми у соцмережах:

Масив Хомка: де міський голова Рівного купив хату за понад два млн грн (ФОТО, ВІДЕО)

Міський голова Рівного Володимир Хомко, тримаючи іноземної готівки на понад чотири мільйони гривень і отримуючи з міського бюджету більше 300 тис. грн. на рік, боргує своєму швагрові. І то не жарт, а офіційно прописані дані у декларації п.Хомка.

Мовляв, брат його дружини Сергій Бондарчук-Василюк збудував хату у новому мікрорайоні міста, дозволив там жити сімейству Хомків кілька років, а у 2016 році продав їм будинок із земельною ділянкою за понад 2,3 млн грн.

Станом на кінець грудня за будинок, як вказано у декларації, Хомки винні 2,1 млн грн., за земельну ділянку – 261 тис. грн. Торік братові сплатили за майно трохи менше 50 тис. грн.

У коментарі міський голова Володимир Хомко запевняє, що будував хату його швагро. А 50 тис. тільки сплатили торік, бо начебто суму боргу розбито на 49 років.

По сусідству з міським головою живе його донька Оксана. Земельні ділянки у масиві вони отримали за так званою схемою УКБ.

Біля міського голови живе немало відомих у місті людей. А який вигляд має забудований за останні кілька років масив, що біля вулиці Поповича та онкодиспансера, пропонуємо переглянути на відео.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також