«Матч зірок» — по 70 гривень

926 0

Ми у соцмережах:

«Матч зірок» — по 70 гривень

Сімдесят гривень коштуватиме квиток на «Матч зірок» футзальної Екстраліги, що відбудеться у понеділок у Рівному в спорткомплексі ДЮСШ №4 о 19.00. Загалом, як розповів віце-президент рівненського «Кардинала» Михайло Кондратюк, у продаж надійде приблизно 400 квитків. Крім того, 40 квитків забронювала Асоціація футзалу України. Очікується, що квитки продаватимуть в ДЮСШ №4.

Нагадаємо, у «Матчі зірок» участь братимуть представники усіх клубів Екстраліги. Гравці сформують команди «Захід» та «Схід». За «Захід» гратимуть представники «Кардинала» Олександр Басич та Володимир Поночовний.

«Захід»: воротарі — Володимир Кардаш («Ураган») та Андрій Мельник («Інбев»); універсали — Артем Фаренюк, Микола Микитюк та Андрій Федюк («Ураган»), Степан Струк, Олег Легендзевич, Мар’ян Пелех («Енергія»), Віталій Дзюба, Станіслав Моспан («ІнБев»). Тренер — Валерій Легчанов («Енергія»).

«Схід»: воротарі — Кирило Ципун («Продексім») та Євген Іваняк («Хіт»), універсали — Петро Шотурма, Микола Білоцерківець, Ігор Корсун («Продексім»), Олександр Педяш, Євген Сірий, Сергій Журба («Хіт»), Денис Овсянніков, Віталій Катеринін, Денис Зеленкевич («Food Centre-СумДУ»), Олександр Вершинін («Епіцентр К-Авангард»). Тренер — Олександр Косенко (збірна України).

Передуватиме «Матчу зірок» о 16.30 поєдинок за Суперкубок України серед ветеранів старших 40 років, в якому зустрінуться «Чорне море» (Одеса) та «ТВД» (Львів). Вхід на матч ветеранів — вільний.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також