Майбутніх чемпіонів Рівного приїде вітати гравець «Динамо-Київ» (ФОТО)

1417 0

Ми у соцмережах:

Майбутніх чемпіонів Рівного приїде вітати гравець «Динамо-Київ» (ФОТО)

Відбулося жеребкування турніру Рівного з футболу «Кубок майбутніх чемпіонів» 2018 року серед молодших учнів шкіл міста. Організатори розповіли, які призи отримають переможці та хто з «Динамо-Київ» цьогоріч зустрінеться з учасниками турніру.

Меценат Олександр Нестерук:

-          Приємно, що це вже ювілейний десятий турнір «Кубку майбутніх чемпіонів». Є певні результати і вони відображаються на майбутньому діток, які грають і стараються себе реалізувати в тому чи іншому виді спорту. Це поштовх для дітей вести здоровий спосіб життя. Думаю, що і їхні батьки цим задоволені. У нас є команда «Верес», яка грає у Вищій лізі України. Тобто є куди рухатися вперед і на кого рівнятися.

Один з організаторів турніру Микола Несенюк:

-          Чотири дні тому розмовляв з капітаном команди «Динамо-Київ» Сергієм Сидорчуком. Він зіграє за збірну Україну. Він пообіцяв, що зустрінеться з дітьми і вручить їм призи, поспілкується. Це буде серйозний гість турніру.

Головний тренер – Валерій Гладков:

-          Цьогоріч в турнірі бере участь 34 команди, торік їх було на дві менше. Приємно, що більше шкіл долучаються. Ще два кубки ми затвердили для команд, які пройдуть у півфінал, а також кубок кращому гравцю, який ми традиційно вручаємо дівчинці, яка найкраще показала себе на полі. Всі капітани команд отримають в подарунок по футбольному м’ячу, а гравці – значки, ручки та дипломи.

Команди за територіальним принципом будуть розділені на 6 підгруп. Змагання відбуватимуться на футбольному стадіоні «Авангард», стадіоні ДЮСШ з футболу «Верес» на Набережній та на футбольному полі НВК 26.

Команди, які займають перші-другі місця в усіх шести групах потрапляють в 1/8 фінала і також 4 команди, які мають склад 6 учасників, також потрапляють в 1/8 фіналу. Тобто до наступного раунду буде проходити 16 команд. Нижче – турнірна таблиця, складена за результатами жеребування.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також