Майор загинув не від ворожих куль, а у тилу

1264 0

Ми у соцмережах:

Майор загинув не від ворожих куль, а у тилу

44-річний Микола Ошурко загинув в тилу. За версією слідства, його вбив брат, з яким вони проживали разом. Сьогодні з військовим прощались рідні та друзі.

Найближчі люди та побратими прийшли провести в останню путь Миколу Ошурка - майора Збройних сил України, повідомляє Рівне 1.

Військовий загинув не від ворожих куль, а від рук рідного брата, з яким вони жили під одним дахом. Це трапилося в ніч на суботу, 29 січня. Миколу знайшли мертвим із ножовими пораненнями. Швидку викликав його 39-річний брат.

Як розповідають сусіди, брати часто конфліктували, зловживали алкоголем. За версією поліції, тієї ночі сварка братів закінчилася фатально, адже Миколу шість разів поранили ножем у груди та живіт. Причина - постійні суперечки через гроші та пияцтво.

А ще в Миколи була цивільна дружина Наталія. На момент трагедії, вона перебувала у відрядженні. Каже, бувало брати між собою сварились. 

Хоча брат не визнає свою провину, у поліції було достатньо доказів, аби обрати йому запобіжний засіб - тримання під вартою на 60 діб. Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує до 15 років за гратами. 

Читайте також: У Рівному похоронять майора, якого вбив рідний брат


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також