Майстер спорту України очолив спортивну школу олімпійського резерву

1182 0

Ми у соцмережах:

Майстер спорту України очолив спортивну школу олімпійського резерву

Сьогодні заступник голови обласної ради Олексій Бучинський разом з першим заступником голови ОВА Сергієм Подоліном представили колективу обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву» нового директора – Сергія Ліщука.

Відповідно до рішення депутатського корпусу Сергій Ліщук буде очолювати заклад 3 роки. Розпорядження про призначення його на посаду голова обласної ради Андрій Карауш підписав вчора.

- Сергій Ліщук багато досягнув на баскетбольному майданчику, і як менеджер зробив чимало. Він зумів об’єднати людей, зробити сильну команду БК «Рівне», зміг залучити меценатів, тренерів, хороших гравців, він вміє досягати результату. Обласна рада буде підтримувати Сергія Ліщука у всіх його ідеях. Залишаймося спільною командою та рухаємося вперед до нашої загальної перемоги, - сказав Олексій Бучинський.

Також заступник голови обласної ради висловив слова вдячності і шани попередньому керівнику Сергію Шемосюку, який є корифеєм спортивного руху не тільки області, але й України. Олексій Бучинський побажав йому міцного здоров’я та реалізації всіх його планів. Нагадаємо, Сергій Шемосюк очолював заклад з 2007 року.

 

Зі свого боку Сергій Ліщук подякував за довіру всьому депутатському корпусу та запевнив, що зробить все можливе, аби школа розвивалася.

 

- Дякую попередньому керівнику, що тримав цю школу в такому гарному вигляді, за гарні результати. Ми це все збережемо, а також будемо примножувати високі результати наших вихованців та покращувати деякі напрямки. Багато ідей, багато енергії і хочеться все це направити в правильне русло, - розповів Сергій Ліщук.

Він планує створити умови для розвитку резервного спорту та ефективного поповнення складу національних збірних команд. Має намір проводити активну роботу в напрямку навчання та обміну досвідом тренерів обласної та районних шкіл та організовувати в країнах Європи міжнародні дитячі табори для учнів обласної та районних ДЮСШ.

Окрім того, має намір працювати з дітками з числа внутрішньо переміщених осіб, зокрема активно залучати їх до тренувального процесу. Сергій Ліщук впевнений, що це дасть змогу знайти та виховати нових чемпіонів, які будуть представляти в майбутньому нашу область на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Хоче розробити ряд заходів щодо фінансування розбудови спортивної інфраструктури – йдеться про спорткомплекс на Макарова. Це дасть можливість перевести підготовку наших спортсменів та проведення змагань на якісно новий рівень.

Нагадаємо, заклад був створений у 1993 році. Спортивна школа у своїй структурі має відділення легкої атлетики, баскетболу, волейболу пляжного та тенісу.

Відділення з видів спорту включають:  групи початкової підготовки;  групи базової підготовки;  групи спеціалізованої підготовки;  групи підготовки до вищої спортивної майстерності.

Цього року в обласній школі спортивного резерву займається 714 вихованців. 

Читайте також: Шемосюк більше не директор обласної спортшколи олімпійського резерву


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також