Шемосюк більше не директор обласної спортшколи олімпійського резерву

1643 0

Ми у соцмережах:

Шемосюк більше не директор обласної спортшколи олімпійського резерву

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль відвідав обласну спортивну школу олімпійського резерву та подякував Сергію Шемосюку за спортивну історію регіону.

Історія цієї спортивної школи вражає. Тут молоді юнаки та дівчата у 15 років стають чемпіонами світового рівня. Тренери та вихованці цього закладу знають ціну перемоги та мають спортивну мрію.

Зауважимо, що Сергій Шемосюк - тренер-викладач вищої категорії, заслужений працівник фізичної культури і спорту України. Засновник та багаторічний старший тренер головної баскетбольної команди Рівненщини БК-93 Пульсар, учасник чемпіонату України Вищої та Суперліги. Директор школи із 2007 року, але від сьогодні нею більше не керуватиме.

- Сергій Шемосюк складе повноваження керівника, але продовжить спортивну тренерську кар’єру, - повідомив начальник Рівненської ОВА та вручив йому грамоту, годинник та квіти.

Нагадаємо, що в обласній спортивній школі олімпійського резерву цьогоріч виховується 714 дітей. Заклад має чотири відділення: баскетболу, легкої атлетики, тенісу, волейболу пляжного. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також