Мажора Бузинарського допитали та відпустили додому

1781 0

Ми у соцмережах:

Мажора Бузинарського допитали та відпустили додому

Рівнянина Андрія Бузинарського, який сьогодні вранці підбив у Рівному чуже авто, бо був нетверезим, поліцейські вже відпустили додому.

- Андрій удома. Допитали. Відпустили, - повідомила у Фейсбуці головна продюсерка телеканалу UA:Рівне Інна Білецька, якій цей мажор погрожував убивством. - Порушили справу частиною першою статті 345 ККУ. Погроза життю журналіста. За таке можна навіть, якщо хтіти, в тюрьму на три роки посадити. Шановні слідчі і прокуратура, хочу ознайомити вас з тим, що ви би мали зробити. Ви би мали негайно повідомити прокуратуру і звернутись до суду, бо до 07:00 ранку він не те, що не міг гасати навалений містом, він не мав права вийти з дому, бо такі умови його домашнього арешту. Ключове слово НЕГАЙНО. Роки два тому під домашнім арештом в райцентрі Здолбунів перебував його татусь і в цей час я зустріла його в Рівному. І навіть встигла записати інтерв‘ю. Прокидайтесь вже чи шо?!

Читайте також Бузинарський гуляє!Син Бузинарського скоїв ДТП і обізвав свого тата "лохом" та Син лідера партії «За життя» на Рівненщині погрожує журналістці, що її уб'ють


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також