Син Бузинарського скоїв ДТП і обізвав свого тата "лохом"

5223 0

Ми у соцмережах:

Син Бузинарського скоїв ДТП і обізвав свого тата

Це сталось на вулиці Грушевського у Рівному.

Андрій Бузинарський, син колишнього керівника обласної  інспекції  праці Михайла Бузинарського, скоїв ДТП о сьомій годині ранку на перехресті вулиць Грушевського та Кобзарської  у Рівному.  Обставини з'ясовує поліція. Відомо, що Андрій Бузинарський керував автомобілем "Шкода" та підбив автоомбіль "Дачія Логан". Жінка з авто отримала травми. 

Нагадаємо, що у липні цього року Андрій Бузинарський, який позбавлений права керувати  автомобілями, вже скоював ДТП на вулиці Чорновола у Рівному. І тоді він втік з місця автопригоди.  Поліція тоді підтвердила, що водій перебував за кермом у стані наркосп'яніння. Суд відправив Бузиранського-молодшого під домашній арешт. Тремін арешту збігав сьогодні о сьомій годині ранку, і саме у цей час він скоїв нову ДТП. Драгер показав 2 14 проміле. Водій знову посміхався в обличчя патрульним і поводився, як завжди, зухвало. 

Начальник управління патрульної поліцї Рівненської області Сергій Мерчук повідомив у Фейсбуці про вранішню ДТП та оприлюднив, що сказав її винуватець про свого тата: "Мені пох батя всьо парішає" - 4 130 . Доїздився наш рівненський "герой". Одна жінка в лікарні".

Читайте також Бузинарський розповів, чому злякався його син


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також