Бузинарський розповів, чому злякався його син

4822 0

Ми у соцмережах:

Бузинарський розповів, чому злякався його син

За підозрою у керуванні автомобілем у стані наркотичного сп'яніння на вулиці Замковій у Рівному поліцейські затримали Андрія Бузинарського - сина Михайла Бузинарського, екс-керівника місцевого осередку партії Медведчука "Український вибір". Той виходити з салону не хотів. І батько розповів, чому саме злякався син.

Водій Андрій Бузинарський зачинився у салоні машини та не захотів пройти експертизу. Патрульні склали на нього протокол за процедурою відмови. 

На місце приїхав Михайло Бузинарський, екс-керівник місцевого осередку партії "Український вибір" , а нині юрист. Він підтвердив, що за кермом був його 26-річний син Андрій, який приїхав в гості з Києва. Те, що водій міг бути під дією наркотиків, Михайло Бузинарський журналісту UA: Рівне заперечив. Отримати коментар Андрія Бузинарського не змогли, бо за словами батька він - у відрядженні.

Як стало відомо «РВ» з ГУ Нацполіції в Рівненській області, Андрій Бузинарський справді кілька разів цьогоріч спілкувався з поліцейськими.

7 січня його затримали біля Бармаків та вилучили кілька десятків пакетів з фольги, в яких був порошок, схожий на наркотичний. Вилучене поліція направила на експертизу. Вже є її висновки. У пакетиках був амфетамін.

Тепер слідчі оголосять Андрію Бузинарському про підозру.  

А 11 лютого о другій годині ночі в нічному клубі «Лагуна» хтось розпилив в очі Бузинарському-молодшому  сльозогінний газ та забрав шкіряний портфель, в якому було 1 тис.грн, посвідчення водія та банківські картки.  Знайти того, хто це зробив, поки що не вдалося.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також