Медики тепер питимуть запашний чай

1433 0

Ми у соцмережах:

Медики тепер питимуть запашний чай

Компанія «UNILEVER УКРАЇНА» разом з «LIPTON» підтримали лікарів Рівненщини.

ТМ «Lipton» надає адресну підтримку для медиків опорних лікарень Рівненщини, які, враховуючи складну епідеміологічну ситуацію, щодня рятують людей від вірусу.

Лікарі області отримали понад 1000 упаковок запашного чаю Lipton на знак підтримки та подяки, адже наразі працюють виснажливо та понаднормово.

-  В період постійного зростання кількості інфікованих по всій території України українські медики знаходяться у стані постійного стресу, працюють понаднормово та потребують нашої підтримки. Ми дякуємо всім, хто підтримує лікарів по всій країні, та відправляємо чайні набори для потреб опорних лікарень, - прокоментував генеральний директор ТОВ «Юнілівер Україна».

Як розповів заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко, раніше ТОВ «Юнілівер Україна» вже передавало лікарням Рівненщини 200 літрів «Domestos» та мило «Dove».

- До Рівненської ОДА звертаються представники бізнесу з пропозиціями про допомогу медикам, лікарням та всім потребуючим. Приємно, що вони долучаються до боротьби з коронавірусом, незважаючи на те, що одні з перших постраждали через пандемію, - відзначив Ігор Тимошенко.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також