Медики з екстренки врятували у Рівному відому поетесу

2167 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Їй стало дуже зле.

Українська поетеса та громадська діячка Галина Фесюк написала про те, що їй довелося звертатися за медичною допомогою до «швидкої» Рівненської станції.
 
Розповідь вдячної пацієнтки оприлюднили на фейсбук-сторінці Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги: 
 

 «12 листопада у м.Рівне стикнулася з людьми, в яких одразу є три важливих риси людяності: добро, справедливість, чесність.

В якийсь момент, після того як випила від головного болю одну із таблеток , мені закрутилася голова , стало холодно і вже через декілька хвилин , я не чула ані тіла, ані свого голосу, хоч присутніх чула ..Так було аж до приїзду швидкої допомоги номер 17 у м.Рівне.
 
Оперативно, тихим голосом та професійними діями, лікар Поліщук Микола і фельдшер Світлана Корнійчук швидко надали всю потрібну допомогу та провели актуальне обстеження. Не можна забути водія Іванюка Миколу, який за лічені хвилини доставив лікарів, які дуже швидко привели мене до тями.
 
На моє запитання: «Чи я могла обійтися без швидкої допомоги», лікар одразу сказав: "Ні. Для того є друзі і швидка допомога. І головне, - все потрібно робити вчасно», - написала Галина Фесюк.
 
- Жінка подякувала бригаді за оперативність, професіоналізм та доброту. Ми ж бажаємо пані Галині творчого натхнення та не хворіти, - додають медики.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також