Мешканку Корця затримала поліція – за замах на вбивство коханця

1875 0

Ми у соцмережах:

Мешканку Корця затримала поліція – за замах на вбивство коханця

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 34-річна жителька Корця, яка 13 березня завдала удар ножем мешканцю села Весняне. Нині чоловік перебуває в реанімації, а поліцейські встановлюють усі обставини злочину.

Жінка, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, частенько навідувалася в гості до 38-річного чоловіка, у якого періодично і проживала.

Вчора ввечері під час чергового розпивання алкогольних напоїв між ними виник конфлікт, під час якого господар будинку, за словами жінки, ножем поранив їй плече.

Зі слів жінки, вона вихопила з його рук ніж і вдарила ним чоловіка у груди.

Кривдниця сама викликала швидку медичну допомогу, лікарі якої і повідомили до поліції.

У потерпілого діагностували проникаюче поранення грудної клітки, лівої легені та госпіталізували у реанімаційне відділення.

Жінку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У рамках досудового розслідування, розпочатого за попередньою правовою кваліфікацією ч.1 ст. 115 (замах на умисне вбивство), вирішують питання про повідомлення затриманій про підозру та обрання запобіжного заходу.

Санкція інкримінованої їй статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

На обох учасників інциденту, які зловживають спиртним, неодноразово скаржилися жителі села. Крім того, 38-річний чоловік уже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення домашнього насильства. Слідчі дії тривають, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також