Мешканці будинку в Рівному переконуватимуть сусідку, щоб продала виграшний «Айфон», а гроші віддала на ремонт під’їзду

48305 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

В під’їзд в одного з будинків у Рівному вставляли металеві двері, а жінка, яка оформлювала замовлення, виграла «iPhone 8».

 Сюжетом цієї трагікомедії поділився у Facebook відомий рівнянин (імена прибрані на прохання дописувача):

- Магазин дверей перед Новим роком провів розіграш, і ця сусідка виграла «iPhone 8». Тепер інші сусіди вимагають: продавай виграш, а гроші на ремонт під'їзду. Сусідці, ясно, ця ідея так собі. Коротше, сьогодні збори під'їзду. Будуть питати думку в усіх, хто складався на двері.

Інші дописувачі так прокоментували цю подію:

Олег: Не заздріть!!! Сусідці просто пощастило! Хто заважав іншим взяти на себе відповідальність і самим зайнятися суспільною працею, витрачати свій час на користь інших жильців!

Валентина:
Розрізати «Айфон» на кількість жителів, нехай їм буде сатисфакція. А якщо серйозно, то плакати хочеться. Заздрість - один зі смертних гріхів.

Олег: Нехай кожен поставить себе на місце сусідки і собі скаже відверто: чи хотів би я щоб в мене забрали виграш?.... біда з людьми! Як казав один герой — Людей испортил квартирный вопрос!

Ольга: Ніхто не хотів іти і займатись цими дверима. Виграла вона. Може хтось інший якби прийшов не в той час то не виграв би.

Дмитро: В неї почалось веселе життя, точно. Якщо залишить собі - матиме кожного разу, що слухати. Я б віддав самому ображеному, най, що хоче з ним, то і робить. Під камеру віддав би.

Лариса: Як займатися справами будинку - то бажаючих нема! А як винагорода людині, якій мозок виїли, поки гроші зібрала…Телефон Сусідці - вона його заслужила!

Світлана: Виграла, то й виграла, кого вона обманула? І кому вона має той телефон віддати, і нащо його продавати, гроші ділити? Це дурня якась. От краще б мовчала про виграш, то нікого б жаба не душила.

Віталій:  Хай сусіди в церкву краще сходять, перед Різдвом доречно. Подумати про тлінність айфонів


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також