Мешканця Львівщини засудили на Рівненщині до 6 років позбавлення волі за збут «трави»

861 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Демидівський районний суд підтримав позицію Дубенської місцевої прокуратури та визнав винним 34-річного жителя міста Броди Львівської області за фактом незаконного придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та незаконного збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненого повторно.

Під час судового розгляду встановлено, що обвинувачений упродовж серпня-вересня 2017 року в місті Радивилів неодноразово здійснював незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу (психотропних конопель).

Пресслужба прокуратури Рівненської області повідомила РВ, що дослідивши докази, надані стороною обвинувачення, враховуючи значну кількість наркотичного засобу та факт неодноразовості вчинення кримінального правопорушення і притягнення до кримінальної відповідальності за аналогічні правопорушення у минулому, суд призначив зловмиснику покарання - позбавлення волі строком на 6 років з конфіскацією майна. Обвинувачений перебуває під вартою. Цей вирок суду який пролунав 1 квітня,чинності ще не набрав.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також