Мічуда знайшов у Вараші 25 об’єктів самовільної забудови

4780 0

Ми у соцмережах:

Мічуда знайшов у Вараші 25 об’єктів самовільної забудови

За розпорядженням міського голови Олександра Мензула, було створено комісію із виявлення та обстеження самовільної забудови і самозахвату земель комунальної власності Вараської міської ради.

Станом на сьогодні складений акт виявлення та обстеження самовільної забудови та самозахвату земель комунальної власності міської ради на вулиці  Рівненська у місті Вараш. Комісією у складі відповідних профільних спеціалістів було проведено огляд та обстеження земель комунального майна та виявлено 25 об’єктів самовільної забудови, а також накопичення елементів будівництва, будівельного сміття, у тому числі елементи благоустрою у вигляді огорож, парканів, облаштованих місць для паркування та ін.

-  Комісією було здійснено фотофіксацію об’єктів самовільної забудови, а саме виявлено шість капітальних будівель (з фундаментом), дев’ять не капітальних будівель (без фундаментів), тимчасові споруди й одинадцять об’єктів благоустрою. Оскільки не вдалося встановити власників, було надано попередження, зокрема, витяги із закону щодо порушення. Відповідно, на підставі отриманої інформації, вирішено створити картки аналізу об’єктів і з метою встановлення власників звернутися до Національної поліції для здійснення оперативно-розшукових подій щодо самовільного захвату, оскільки ми не маємо відповідних повноважень, – наголошує начальник відділу Державного архітектурно-будівельного контролю Ігор Мічуда. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також